1 Şubat 2009 Pazar

YATTARA'DAN OLMAK...


Trabzonspor'un maç bitimlerindeki meşhur kolbastısının baş aktörü her zaman Yattara oldu. Ama Denizlispor maçının bitiminden sonra Yattara kayıplara karıştı. Takım arkadaşları sahanın ortasında galibiyetin keyfini çıkarırken, Gineli soyunma odasında duşunu alıyordu. Nedeni gayet basit. Yıldız futbolcuların bilinen kaprisini bu kez Yattara yapıyordu. O'nu oyundan alıp Alanzinho'yu saha süren Yanal'ın, belki de kendisinden rol çalındığını düşünüyordu.
Belki de "İki gün önce az daha Real'e gidiyordum ama şimdi Norveç'ten gelen bir adam benden daha çok ilgi görecek" gibi insani bir tepki gösteriyordu.
İşte ara transferin risklerinden biri.
Alanzinho'yu kazanayım derken, Yattara'dan olmamak lazım.

Not: Youtube'dan izlediğim kadarıyla "Eh" diyebileceğim ortalama bir Brezilyalıydı. Hatta onu izlerken, bir ara Beşiktaş'ın almak istediği Zidan'ın internetteki o müthiş görüntüleri aklıma gelmişti. Hatta ortak noktaları bile vardı. İkisi de Kuzey Avrupa'dan çıkmıştı. İlk maçında, küçük çocukların abileriyle oynarken kendini ispat etme çabası içindeymiş gibi hissettirdi. Biraz zamana ihtiyacı olduğu kesin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder